Verzenden

Verzenden


Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven. Verzendingen gaan via PostNL (voorheen TNT-Post).

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 incl. BTW per bestelling.

De artikelen van uw bestelling worden op vakkundige manier ingepakt. Standaard worden alle pakketten in Nederland voorzien van een streepjescode. Hiermee is het eenvoudig uw pakket te traceren. Klik hier voor een link naar de Track en Trace pagina van PostNL..

 

KingToys is niet verantwoordelijk voor fouten als gevolg van onjuiste gegevens die door klanten worden verstrekt. Eventuele extra kosten die hierdoor gemaakt moeten worden, zullen aan de koper worden doorberekend. De KingToys webshop biedt een eenvoudige manier aan om uw gegevens te bewerken. Om zeker te zijn dat u de juiste gegevens heeft ingevuld kijkt u na aanmelding bij uw account.

Wanneer u artikelen heeft ontvangen die u niet heeft besteld, dan dient u ons hiervan z.s.m. op de hoogte te stellen. Dit kan via het contactformulier via het menu 'informatie - contact'. Correspondeer altijd met ordernummer alstublieft.

Prijzen gelden per order. Het maakt dus niet uit hoeveel u bestelt, u betaalt slechts één keer verzendkosten per order.