Playmobil Top Agents Robo-Gangsterlab 4880

Schrijf de eerste review van dit product

€ 34,95

In voorraad


Overzicht

In dit laboratorium van de Robo Gangsters worden de robots tot leven gebracht. Het multifunctioneel licht kan je gebruiken als zaklamp, om de robots te activeren of om geheime codes te ontcijferen met het UV licht.

Kingtoys speelgoed keurmerk
Kingtoys speelgoed keurmerk
In het Robo-Gangsterlab is de slechte professor Crazy druk in de weer om een leger van robo-mannen te cre?ren. Hun eerste opdracht is het vernietigen van het Top Agents hoofdkwartier! Breng de robo-man tot leven met het multifunctionele licht. Wanneer hij tot leven is gebracht, begint zijn rode hart te flikkeren. Hij is klaar voor de strijd!
Beschrijving In het Robo-Gangsterlab is de slechte professor Crazy druk in de weer om een leger van robo-mannen te cre?ren. Hun eerste opdracht is het vernietigen van het Top Agents hoofdkwartier! Breng de robo-man tot leven met het multifunctionele licht. Wanneer hij tot leven is gebracht, begint zijn rode hart te flikkeren. Hij is klaar voor de strijd!
Merk Playmobil
Gewicht incl. verpakking 630 gram
ean code 4008789048806
Afmetingen verpakking 35cm x 8cm x 25cm
Thema Nee

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Playmobil Top Agents Robo-Gangsterlab 4880

 

  • Bezorgd door PostNL
  • De standaard bezorgkosten bedragen € 5,50
  • Prijzen gelden per order. Het maakt dus niet uit hoeveel u bestelt, u betaalt slechts één keer verzendkosten per order.